Csatlakozási lehetőség

A kereskedelem koncentrálódása, a multinacionális üzletláncok, diszkontok és hipermarketek térhódítása igencsak megnehezítette sok kereskedő munkáját. Ennek ellenére a kisebb alapterületű, úgynevezett kényelmi üzleteknek is van jövője a hazai kereskedelem területén.

Nagyon fontos azonban ezeknél az üzleteknél, hogy abban az esetben, ha valamilyen ismert láncba tartoznak, sokkal szívesebben látogatják a vevők, mert jobban bíznak az üzlet által nyújtott stabil háttérben, az árukínálat és szolgáltatások színvonalában és állandóságában.

Ezt bizonyítják a legfrissebb piackutatási adatok, ill. statisztikák is. Miközben az elmúlt években a független üzletek száma rohamosan csökkent, míg a lánchoz tartozók megőrizték piaci pozíciójukat.

Tovább segíti az üzlet munkáját a központilag nyújtott támogatások széles rendszere, az árubeszerzéstől a marketingtámogatásokon keresztül a kedvező szolgáltatói szerződéseken át a rezsiköltség hatékony csökkentéséig.

A Reál Hungária Élelmiszer Kft. a 100 m2 feletti alapterületű üzleteknek a Reál Élelmiszer láncon keresztül kínál fejlődőképes jövőképet, míg a 100 m2– nél kisebb alapterülettel rendelkező boltoknak a ReálPONT üzlethálózatban nyújtunk biztonságos működési kereteket. Olyan kereteket, amelyek között biztosan és eredményesen tudnak hosszú távon is működni.

Csatlakozással kapcsolatos kérdéseire pontos információkat kaphat területileg illetés kollégáinktól.

Kapcsolódó anyagok:

Jelentkezési űrlap

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!