Sajátmárkás termékek

A Reál Élelmiszer és ReálPONT üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál sajátmárkája.
A Reál sajátmárkás termékek a gyártó márkákkal megegyező minőségű, ám azoknál lényegesen kedvezőbb árú termékek.

A Reál üzleteiben a sajátmárkás termékek kiemelt helyet foglalnak el. Mind megjelenésükben egyediek, mind abban, hogy más üzlethálózatok boltjaiban nem vásárolhatók meg ezek a termékek.

Sajátmárkás termékeinket megtalálja a bal oldali menüpontok segítségével.


Mi az a sajátmárkás termék?

A sajátmárkásnak hívjuk azon termékeket, amelyek jellemzően a kereskedelmi hálózat nevét viselik és csak az adott üzletben, üzletláncban kaphatóak.
A Reál Élelmiszer és ReálPONT üzletekben kapható, Reál néven forgalmazott termékcsalád a Reál sajátmárkája.
A sajátmárkás termékek körébe soroljuk azokat a termékeket is, amelyek kizárólag egy kereskedelmi üzlethálózat számára készülnek, de nem viselik a kereskedő nevét. A Reál üzletekben ilyen termékek pl. a Hárs papíráru termékcsalád, a Welsenburg és Greif sörök, a Qween üdítőitalok, vagy a Melody személyi higiéniai termékek. Ezek más üzletekhálózatokban nem kaphatók.

Termékek árai

A honlapon szereplő sajátmárkás termékek ármegjelölése egy a Reál központ által javasolt maximális fogyasztói árat jelent.
Az egyes Reál Élelmiszer és ReálPONT üzletekben ezektől az áraktól eltérő árazással is találkozhatnak vásárlóink.

Miért érdemes sajátmárkás terméket vásárolni?

Egy gyártó vállalatnak a termék előállítási kiadásain kívül rengeteg plusz költsége rakódik a termékre, mire az az üzletek polcaira kerül. Ezeknek a költségeknek a nagy része a marketing és reklámköltség, ami azért kell, hogy megismertesse a terméket a leendő vásárlókkal, illetve a piacszerzéssel, piacra lépéssel kapcsolatos kiadások.
A Reál sajátmárkás termékeire nem rakódnak ilyen jellegű költségek, mivel a kereskedelmi hálózat ismertsége biztosítja a termékek népszerűségét és az országos üzlethálózat eleve egy piacot is kínál számukra.
Ezért a gyártói márkákkal megegyező minőségű Reál termékeket lényegesen kedvezőbb áron tudjuk vásárlóinknak kínálni, így érdemes minden termékkörből ezeket keresni az üzletekben.

A Reál termékek minősége

A Reál sajátmárkás termékeinek minősége minden esetben megegyezik a gyártói márkák minőségével. Sajátmárkás termékeinket ugyanis ugyanazok az ismert és elismert, legtöbbször hazai vállalatok gyártják, akik márkáival régóta jelen vannak – sokszor vezető szereplőként – a piacon.
Pl. Univer, Pick, Cerbona, Kaiser, SOLE-MiZo, stb.
Ezen gyártók minőségbiztosítási rendszere már eleve garancia a termékek minőségére, emellett azonban a termékek rendszeresen bevizsgálásra kerülnek az erre szakosodott független intézményeknél is.
A Reál sajátmárkás termékek csomagolásán feltüntetjük a gyártó vállalatot is a forgalmazó mellett, ezzel is segítve a vásárlók tájékoztatását.