Reál Osztálykassza - 26 milliós támogatás iskoláknak a Reáltól

  • Dátum: 2012.03.12.

A napokban kerül kiosztásra az a 26 millió forint támogatás, amit a Reál Élelmiszer üzlethálózat által hirdetett pályázaton nyerhettek általános iskolai osztályok, osztálykirándulások finanszírozására, illetve támogatására.

A pályázaton az ország bármelyik általános iskolai osztálya indulhatott, a cél minél több, a Reál által forgalmazott sajátmárkás termék csomagolásáról származó cégszöveg összegyűjtése volt. A 25 millió forintos pályázati alap az összegyűjtött cégszövegek függvényében, arányosan kerül kiosztásra a pályázó osztályok között, így biztosított, hogy minden osztály garantáltan részesül valamilyen mértékű támogatásban.

A 25 millió forinton felül tízszer 100 000 Ft. értékű fődíj is kiosztásra került a pályázaton részt vevő osztályok között.

A Reál Élelmiszer hálózat által meghirdetett pályázat célja az volt, hogy az egyre nehezebb anyagi helyzetben lévő általános iskolák tanulói számára nyújtson segítséget tartalmas, élvezetes osztálykirándulások szervezésében.

A közel 2500 pályázó osztály és a gyerekek lelkes öröme azt mutatja, hogy sokkal nagyobb szükség van ilyen jellegű támogatásokra, mint azt a szervező üzletlánc a program indításakor feltételezte volna.

Éppen ezért a Reál feltett szándéka, hogy az idei évben újra meghirdeti a pályázatot, lehetőség szerint tovább növelve a Reál Osztálykassza alapot, hogy minél nagyobb mértékben tudjon hozzájárulni az iskolások élményszerzéséhez.

« Vissza az előző oldalra