Új Reál Prémium üzlet Csepelen

  • Dátum: 2013.04.25.

Ünnepélyes keretek között nyitotta meg új prémium kategóriás élelmiszerüzletét a Reál Hungária Élelmiszer Kft. a XXI. kerületben március 29-én. A több évtizedes múlttal rendelkező, Csepel központi részén található üzletet kívül-belül felújították, teljesen átalakították.

A megnyitó ünnepséget Borbély Lénárd, Csepel alpolgármestere is megtisztelte jelenlétével. Örömét fejezte ki a Reál Prémium üzlet megnyitása kapcsán, hiszen az épület felújítása nagyban hozzájárul a XXI. kerület fejlődéséhez, az áruház bőséges kínálata pedig a csepeli lakosság igényes, hatékony kiszolgálását szolgálja.

A II. Rákóczi Ferenc úton lévő, sokak számára ismert létesítmény az átépítést követően látványos és modern kialakítással igazi élménybevásárlást kínál a látogatóknak.

„Kiemelt választékot és vásárlási környezetet kínálunk új szupermarketünkben. Kellemes körülmények között igyekszünk élvezetessé tenni a bevásárlást, megkönnyíteni vásárlóink mindennapjait, és ami a legfontosabb, hogy nagyon kedvező áron kínáljuk termékeinket” – mondta Kujbus Tibor, a Reál ügyvezető igazgatója.

Az új Reál Prémium áruház számos kiegészítő és kényelmi szolgáltatással is várja vásárlóit. A mindig friss pékáruról a helyben kialakított pékség gondoskodik. Hazai beszállítóktól származó, kiváló minőségű baromfi- és tőkehús, illetve grillezett készételek is kaphatók az áruházban.

A friss zöldség- és gyümölcsválasztékot kínáló üzletben helyet kapott egy salátabár is. Kávékülönlegességek, sütemények, szendvicsek és meleg ételek széles választékát kínálja a kávézó és szendvicsbár.

Az új üzlet számos meglepetéssel, újdonsággal és ajándékkal kedveskedik a vásárlóknak.

Kapcsolódó anyagok:

« Vissza az előző oldalra